Amikor egy álom valóra válik

Mindenkinek van elképzelése, hogy majd egyszer megtalálja az IGAZIt, szeretnénk közelebb hozni Benneteket a nagy szerelmek születéséhez ill. betekintést adni a létrejöttükbe. Halljunk valós mindennapi, híres és kitalált történeteket.
Kezdjük napjaink egyik híres irónőjével.
Sosem hittem tizenévesen, hogy lesz valaki, aki úgy és olyannak fogad el, amilyen vagyok. Sokáig kutattam, kerestem az igazit. És megannyi párnát sírtam tele. Mert valahol a lelkem mélyén tudtam, hogy annyi szeretet van bennem, amit egy férfinak lennék képes odaadni, ami lassan szétszakítja a mellkasomat.
Nem volt könnyű gyerekkorom, és talán ezért vagy épp ennek ellenére, nem tudom, nehezen hittem benne, hogy kellhetek valakinek. Majd a sorozatos padlóra esések is ezt bizonyították nekem.
Naiv voltam. Sokszor, és sokakkal.
Aztán megelégeltem, mert nem érdekelt többé. Nem kell nekem senki, mondtam. Elég vagyok egyedül. Nyilván magamnak hazudtam, de elhittem a hazugságot, mert nem akartam több sebet.
És akkor megtalált…a semmiből bukkant elő, és nem is figyeltem oda rá, több, mint fél évig vettem félvárról, amikor (végre) randira hívott. Nem is akartam menni. Annyi rossz randin voltam már túl, hogy tele volt vele a padlás.
Elmentem, ki tudja miért, de azt éreztem, mennem kell. Már az első pillanatban tudtam, hogy ő az, és aztán az izgatottság ellenére is egyre egyértelműbb lett számomra. Azután rengeteg randira vitt el, megmutatva magából egyre többet, én pedig kinyíltam neki, szépen lassan, mint egy virág.
Talán giccsesen hangzik, de tudtam. Ezt nem lehet megmagyarázni, nincs rá szó sem, mit éreztem, de tudtam, hogy megváltoztatja majd az életemet.
Így is történt. Szeret, minden butaságommal és hisztimmel, szeret mindenhogyan, és mellettem áll, bármiről is legyen szó. Persze mi is összekapunk néha, de ez inkább szócsata, és a nap második felére el is felejtjük, mert tudjuk, mi a fontosabb: a másik. Mi. Együtt.
Az, hogy én szeretem és mennyire szeretem, kétség sem fér hozzá, hiszen nap, mint nap olvashatjátok a lelkem egy kis darabját. A mai napig nem hiszem el, hogy van ilyen szerelem, és amiről 10 évvel ezelőtt álom volt, mostanra valóság, a mindennapjaim része.
Mindannyiótoknak ilyen kapcsolatot kívánok! Hiszem, hogy mindenkire vár egy ilyen. A megfelelő időben el is fog jönni.
Nos, ez a mi kis történetünk dióhéjban. Egy valóra vált álom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Légy tagja a közösségnek

Keresd az Igazit!

Keresd az IGAZIt

Találd meg azokat, akikkel azonos az érdeklődésetek és az izlésetek.
Lehet, hogy pont ezen az oldalon vár az igazi?

REGISZTRÁCIÓ
X